Vechtdal Tour voor de jeugd.

Geplaatst op 30-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Door middel van toernooien en competities veelal georganiseerd door de bond, wordt de jeugd aangemoedigd om naast de lessen wat vaker te tennissen. Binnen onze vereniging kennen wij een 20-tal jeugdleden variërend in leeftijd en niveau. Vanwege deze variatie in combinatie met het geringe aantal jeugdleden, is het bijna onmogelijk gelijkwaardige teams samen te stellen die aan deze toernooien/competities mee kunnen doen. In overleg met een aantal tennisverenigingen in onze regio die veelal hetzelfde probleem kennen, hebben we besloten om op dit vlak samen te werken om toch de jeugd enthousiast te maken om samen te gaan tennissen.

De tennisverenigingen Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Nieuwleusen hebben daarom het zogenaamde Vechtdal-Tour opgezet. Dit houdt in dat ongeveer 1 keer per maand op een zondag per toerbeurt een vereniging zijn banen beschikbaar stelt.

Het is dus de bedoeling dat je gaat tennissen met/tegen leeftijdgenoten (vanaf 5  t/m 17 jaar) van ongeveer hetzelfde niveau. Je zou dus ook bijv. een dubbel kunnen spelen samen met iemand van jouw leeftijd uit Ommen. Het niveau wordt door je trainer/begeleider bepaald, en kan natuurlijk wijzigen. Er wordt gespeeld in de categorie rood, oranje, groen en geel. Rood en oranje spelen in de ochtend onder begeleiding en groen en geel in de middag. Er wordt op tijd gespeeld (max ongeveer 2 uur).

De data die nu gepland staan zijn: 

3 februari

Nieuwleusen

3 maart

nog in te vullen

 

Het is een leuke manier om ook andere (tennis)vriend(inn)en te ontmoeten.

Plan deze data alvast in je agenda en we gaan ervan uit dat iedereen meedoet. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wij zijn nog bezig met een exacte invulling van het geheel. Zijn er vragen, stel ze gerust.

De eerste ontmoeting zal zijn in Dedemsvaart op zondag 4 november a.s. Het belooft een leuke en gezellige dag te worden.

Meld je snel aan via eicdguej.[antispam].@tvnieuwleusen.nl of bij Rendy (tennisleraar).

Met vriendelijke groet,

Hans & Victor

 


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.