Van lentekriebels naar nieuw leven…

Geplaatst op 02-04-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maarten Boers

Wat een mooie ervaring, een volle kantine tijdens de ALV van 24 maart. Intussen ontkiemen de zonnebloemenzaadjes en ook de inspiratie van de BAC.

 

Zoals aangekondigd, hierbij de uitnodiging aan jou persoonlijk voor:

 

woensdag avond 16 april 2014, 19:45 

in de Viersprong, Burgemeester Backxlaan 2, Nieuwleusen 

 

lentekriebels 

Voordat we echt willen nadenken over de samenstelling van een nieuw bestuur, gaan we graag met jullie in gesprek over welke zaken jullie voor de komende jaren belangrijk vinden om lekker te kunnen blijven tennissen binnen een gezellige vereniging. Na deze avond is de volgende stap om te kijken wat voor soort bestuur invulling zou kunnen geven aan jullie wensen. 

 

Onderwerpen die we met jullie willen bespreken, zijn onder andere:

Interne & Externe Communicatie, Banen & Clubhuis, Tennis & Plezier, Werving & Binding. Heb je zelf nog thema’s die je belangrijk vindt, laat ze ons even van te voren weten.

 

Graag zien we jou op de 16de en om een idee te krijgen over hoeveel mensen te verwachten, graag uiterlijk dinsdag 8 april een berichtje aan cab.[antispam].@tvnieuwleusen.nl">cab.[antispam].@tvnieuwleusen.nl als je komt of laat het één van ons weten. Maar als je dat niet gedaan hebt, weet je dan toch welkom!

 

Met een vriendelijke groet,

 

De BAC

Eline Ruinemans

Geo Dekens

Maarten Boers

 

PS: Mocht jij nu al weten - al dan niet met andere leden - een actieve rol te willen spelen, neem dan alvast vrijblijvend contact op.


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.