Stijve Botten toernooi - 20 maart

Geplaatst op 07-03-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maarten Boers

Vorig jaar hebben we het Stijve Botten toernooi nieuw leven ingeblazen. Dat was toen zeer geslaagd en dat moet natuurlijk een vervolg krijgen in 2016. Het toernooi, ooit bedoeld om de stijve (winter-) botten weer een beetje op te warmen voordat het voorjaar en de tenniscompetitie van start gaan, is vooral ook een mogelijkheid om een dag samen te tennissen en eens met en tegen anderen te spelen.


Hierbij nodigen we je uit voor de 2016 editie van het Stijve Botten toernooi, op zondag 20 maart a.s. Het betreft een recreatief dubbel-toernooi, maar we houden indien mogelijk wel enigszins rekening met de speelsterkte. De indeling wordt gemaakt op basis van het aantal deelnemers per categorie.
We spelen in principe 3 speelrondes per poule en vervolgens een afsluitende
finaleronde per poule.


We starten vanaf 10.00 uur met koffie en gebak en de eerste wedstrijden staan gepland om 10.30 uur. Na twee wedstrijden staat er een lunch op het programma, en de planning is dat we om 15.00 afsluiten met de prijsuitreiking en een hapje en een drankje. De kosten bedragen € 7,50 per persoon.

Kun je niet de hele dag, dan kun je je wel gewoon opgeven, maar dan moeten we even kijken of en zo ja, hoe we je dan kunnen inplannen, afhankelijk van het aantal spelers dat wel de hele dag kan.

Geef je op via de mail, met vermelding van je dubbel-speelsterkte (staat op je pas) naar:  ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

 

Opgeven kan tot en met vrijdag 18 maart. Op zaterdag 19 maart wordt het
speelschema gemaakt. Hopelijk verwelkomen we je, ijs en weder dienende, op zondag 20 maart a.s.


Namens de toernooicommissie,

 

Bas van Eijsden / Klaas Kragt / Roelof Berends / Marrie Bosch / Rinie van de Hoek.


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.