Stem op TV Nieuwleusen

Geplaatst op 07-03-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bas van Eijsden

Beste leden van TV Nieuwleusen,

De komende twee weken mogen leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek stemmen op hun sportvereniging om te proberen voor 2016 sponsorgeld van de RABO te krijgen. TV Nieuwleusen doet hieraan mee, en als u/jij lid bent van de Rabobank Vaart en Vechtstreek, kun(t) u/je vanaf komende woensdag 10 maart tot en met woensdag 24 maart, stemmen op TVN. Zie hieronder alle details.

Rabobank Clubkas Campagne #VVS. Laat je clubhart zien!

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt € 110.000 beschikbaar! Ook TV Nieuwleusen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 10 t/m 24 maart 2016 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 110.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor TV Nieuwleusen belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
Opknappen van ons clubhuis met een veranda. In 2015 hebben wij binnen een nieuwe vloer laten leggen en hebben we met vrijwilligers een nieuwe keuken en een nieuwe bar gebouwd en het plafond vernieuwd. Dat heeft ons een hoop geld gekost. Wij willen in 2016 graag de kantine buiten (terras) opknappen.
Het zou fantastisch zijn als u/jij en uw/jouw familie en vrienden stemmen geven aan TV Nieuwleusen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/vvs.

 

Wij hopen op veel stemmen, en daarmee wellicht op een sponsorbedrag van de Rabobank in 2016.

 

Bedankt voor uw/jouw steun!

Groeten van TV Nieuwleusen


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.