Zoeken

GAP 55+/65+ Toernooi 2021 gaat door

12 juli 2021  -  Algemeen
Vorig jaar kon het toernooi helaas niet doorgaan, maar dit jaar kan het weer. Schrijf je voor dit gezellige toernooi!  

Zomerabonnement weer mogelijk

03 juni 2021  -  Algemeen
Het is weer mogelijk om een zomerabonnement te nemen bij Tennisvereniging Nieuwleusen van juni t/m augustus. Voor € 55,00 kun je zonder verdere verplichtingen bij ons komen tennissen. Wees van harte welkom en meld je aan via https://www.tvnieuwleusen.nl/lid-worden.

Problemen met de ClubApp?

18 mei 2021  -  Algemeen
Inlogproblemen in de KNLTB ClubApp? Wij hebben enkele tips om dit probleem te voorkomen: Toon het wachtwoord tijdens het inloggen (iOS & Android) Kijk na of er geen onbedoelde spaties zijn ingevoerd (iOS & Android)  Kijk het 'type' toetsenbord na (Android)  Lukt inloggen nog steeds niet of ben je op zoek naar meer uitleg hierover? Klik hier!

Laddercompetitie mag weer!

22 april 2021  -  Algemeen
We gaan weer verder met de bestaande Dames en Heren enkel laddercompetitie Je kunt je hier nog steeds voor inschrijven. Ook hebben we besloten om te starten met de Mix dubbel Laddercompetitie m.i.v. 1 mei a.s. Je kunt je nu al voor de Mix dubbel inschrijven via de ClubApp zodat je vanaf 1 mei kunt beginnen met uitdagen. De genoemde competities zijn voor leden vanaf 13 jaar. Voor de nieuwkom...

Scholierenactie tennis

30 maart 2021  -  Jeugd
Speciaal voor de jeugd bieden wij deze actie aan. De start van de lessen is bij opgave van minimaal 6 personen. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met Rendy Drost onze tennisleraar via ydner.[antispam].@racketsportrendy.nl.  

 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.