Zoeken

Geen vrijdagmorgen toss meer.

03 juni 2022  -  Algemeen
Helaas hebben wij moeten besluiten om te stoppen met de vrijdagmorgen toss. Indien blijkt dat er in de toekomst personen zijn die dit weer willen opstarten, dan horen wij dat graag zodat we de banen weer kunnen reserveren voor de toss. Het bestuur.

Toernooien in en rondom Nieuwleusen

04 april 2022  -  Algemeen
Meedoen met een open tennistoernooi kan een mooie ervaring zijn. Je speelt tegen tennissers die je vaak niet kent; je komt eens bij een andere club en je ontmoet nieuwe tennisvrienden. Bij de open toernooien kun je meedoen met het onderdeel waar jij het beste bij past, enkel of dubbel, van speelsterkte 3 t/m 9. Je kunt kiezen uit weektoernooien van maandag t/m zondag, weekendtoernooien van vr...

Problemen met de ClubApp?

18 mei 2021  -  Algemeen
Inlogproblemen in de KNLTB ClubApp? Wij hebben enkele tips om dit probleem te voorkomen: Toon het wachtwoord tijdens het inloggen (iOS & Android) Kijk na of er geen onbedoelde spaties zijn ingevoerd (iOS & Android)  Kijk het 'type' toetsenbord na (Android)  Lukt inloggen nog steeds niet of ben je op zoek naar meer uitleg hierover? Klik hier!

Club app handleiding

10 mei 2020  -  Algemeen
Bij Tennisvereniging Nieuwleusen ben je verplicht om een baan af te hangen via de ClubApp als je wilt tennissen. Hoe je dit moet doen, lees je in deze handleiding. Indien je nog vragen hebt, stel ze dan aan het bestuur. Handleiding club app

Hoe log ik in op de website?

14 maart 2020  -  Algemeen
Beste leden, Ik krijg regelmatig vragen hoe er ingelogd kan worden op de website. Hoe dat moet vind je in deze handleiding. Als je je inloggegevens kwijt bent, stuur dan een mailtje naar nimdanedel.[antispam].@tvnieuwleusen.nl. Handleiding inloggen website TVN Groet Agnes.

 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.