Kantinerooster, website en mailberichten

Geplaatst op 08-05-2014  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maarten Boers

Wie deze dagen op de website kijkt zal bij het klikken op de activiteiten namen zien staan die niet op het officiële rooster staan. Dat komt omdat we momenteel bezig zijn om uit te zoeken hoe we de automatische herinneringen voor de kantinediensten aan het werk te krijgen. Dit betekent ook dat - zoals helaas al gebeurt is -  het mogelijk is dat sommige leden ineens mailtjes krijgen over het al dan niet doorgaan van hun kantinedienst. Deze berichten zijn voorlopig alleen nog maar test berichten en moeten dus als niet verzonden beschouwd worden. Het officiële rooster hangt in de kantine en voor de komende tijd is die ook te vinden op deze pagina.

 

Zodra e.e.a. naar tevredenheid werkt zal er eerst een bericht naar alle leden gestuurd worden waarin aangekondigd zal worden dat vanaf dat moment deze mailberichten wel kloppen en serieus genomen moeten worden.

 

Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd een berichtje sturen naar retsambew.[antispam].@tvnieuwleusen.nl of mij bellen op 06-10041797.

 

Maarten Boers


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.