Herinrichting Kon. Julianalaan

Geplaatst op 08-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Kopie van Nieuwsbrief 03 1 juli 2019, NTP / Gemeente Dalfsen:

 

In aanvulling op de herinrichting van de Koningin Julianalaan heeft NTP ook opdracht gekregen om het fietspad vanaf de Koningin Julianalaan richting de Zwaluwlaan te vernieuwen. De bestaande tegelverharding zal worden opgebroken en het nieuwe fietspad zal volledig worden voorzien van asfalt.

Aangezien dit fietspad intensief gebruikt wordt voor de bereikbaarheid van de scholen en de sportverenigingen, hebben wij er voor gekozen dit in een rustige periode uit te voeren. Wij hebben de werkzaamheden zo gepland, dat we het aanbrengen van het nieuwe asfalt kunnen combineren met het aanbrengen van het asfalt in de Julianalaan. Om de voorbereidende werkzaamheden op tijd gereed te hebben, zal de uitvoering moeten starten op maandag 8 juli. Helaas hebben de scholen dan nog net geen vakantie. Voordat wij zelf met vakantie gaan zullen de werkzaamheden zijn afgerond.

Om er voor te zorgen dat de fietsers wel op een veilige manier richting school kunnen, wordt er een fietsomleiding ingesteld via de Bosmansweg of de Burgemeester Backxlaan. De fietsverbinding tussen deze wegen (achter de sportvelden langs) blijft wel open.

Wij doen ons uiterste beste de overlast tot een minimum te beperken. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze uitvoerder.

Vernieuwen fietspad tussen sportvelden
Bereikbare Medewerker  Uitvoerder NTP : dhr. G. (Gerrit) Spaan

Telefoon: 06-10594033
Mail: naaps.g.[antispam].@ntp.nl


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.