gap55+

Geplaatst op 01-07-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Martin Dunnink

Inschrijving  GAP 55+ / 65+  Tennis Toernooi  

Nieuwleusen - Van 17 t/m 22 augustus 2015 vindt het 15e GAP toernooi plaats op de kunstgrasbanen van de Tennisvereniging Nieuwleusen. Doordat veel senioren steeds langer blijven tennissen wordt ook het aantal deelnemers steeds groter. Deelnemers worden ingedeeld op speelsterkte. Men kan zowel deelnemen in het enkel- als het dubbelspel. Er wordt gespeeld in poules, men speelt altijd meerdere wedstrijden. De wedstrijden worden zowel overdag en als ’s avonds gespeeld. Werkende senioren die alleen ’s avonds kunnen tennissen zijn van harte welkom. Alleen op zaterdag moet men de hele dag beschikbaar zijn.

Tennissers (M/V) die dit jaar 55 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen. Bent u 65-plussers, dan mag u ook inschrijven voor de 65+ categorieën. Iedereen kan aan 2 onderdelen mee doen.

Voor informatie en inschrijving kan men terecht bij toernooileider Gerda Mulder: e-mail 72redlumadreg.[antispam].@xs4all.nl of men gaat naar www.toernooi.nl . De inschrijving sluit op donderdag 6 augustus 2015.

Omdat het toernooi een hele week duurt, bestaat er de mogelijkheid tot (beperkt) kamperen op het tennispark in Nieuwleusen.


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.