beschikbaarheid banen bij huidige en toekomstige vorst

Geplaatst op 06-12-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maarten Boers

Beste mensen,

 

Het is weer “tricky” weer voor de tennisbanen. Zolang de banen bevroren zijn kan er zonder problemen getennist worden. Maar de "opdooi" ligt op de loer (dat is dus een ontdooit laagje bovenop een bevroren deel van de ondergrond en als er dan op gelopen/getennist wordt zal dat de banen ernstig beschadigen).  De banen zijn nu echt hard bevroren. Vandaag zal er waarschijnlijk nog  geen sprake zijn van opdooi, maar morgenochtend zeker wel. Er kan dus morgenochtend (woensdag 7 december) zeker niet getennist worden! Morgen middag vermoedelijk wel weer. Maar hoe dan ook is de dringende vraag om goed te kijken voordat je gaat tennissen hoe de banen er bij liggen en bij de geringste twijfel aan de conditie (= bewegende bovenlaag) pertinent NIET te tennissen. Dit geldt voor deze dagen maar ook voor het eind van eventuele komende vorstperiodes en/of dagen! 

 

En ik heb nog een dringend verzoek. De telborden vriezen bij dit weer soms vast, d.w.z. de ballen rond de pijp en soms kan ook het bord niet gedraaid worden.  Gisteravond is er kennelijk minstens één iemand geweest die de borden toch met geweld is gaan draaien waardoor de bevestiging stuk is gegaan. Dus:  Doe dit alsjeblieft NIET want dan gaan de telborden kapot. Als de telborden vastgevroren zitten dan zul je op een andere manier de stand bij moeten houden.

 

Verder wens ik jullie allen veel tennisplezier, ook al komen de ballen niet zo hoog op, het is echt lekker om met dit weer te tennissen.

 

Vriendelijke groet,

 

Namens de Baan commissie,

Maarten Boers


 

Contact: ofni.[antispam].@tvnieuwleusen.nl

Tennispark
Koningin Julianalaan 8-a
7711 KK  Nieuwleusen 

Postadres: Postbus 5, 7710 AA  Nieuwleusen

 

Openingstijden

Op ons tennispark kan dagelijks worden getennist van 08.00 tot 23:00 uur.